Protecția datelor

Compania Hüttenes-Albertus (HA) este încântată să vă ureze bun venit în paginile sale de internet şi vă mulţumeşte pentru interesul acordat. Deoarece ne dorim să vă simțiți în siguranţă atunci când vizitaţi website-ul nostru, protecţia datelor dumneavoastră personale este luată foarte în serios. În ceea ce urmează, dorim să vă informăm în legătură cu informaţiile pe care le colectăm în timp ce vizitaţi site-ul nostru şi modul în care acestea sunt utilizate.

 

Colectarea de date

 

Atunci când vizitaţi paginile de internet ale HA, următoarele informaţii generale sunt colectate în mod automat, dar acestea nu sunt utilizate ca date personale:

  • numele furnizorului dumneavoastră de servicii de internet
  • pagina de internet de la care ne vizitați
  • paginile de internet pe care le vizitaţi când sunteți conectați la website-ul nostru
  • adresa dumneavoastră IP

Aceste informaţii sunt analizate în formă anonimă şi sunt utilizate exclusiv în scopul îmbunătăţirii atractivităţii, conţinutului şi funcţionalității website-ului nostru.

 

Colectarea şi procesarea datelor personale

 

Datele dumneavoastră personale sunt colectate numai atunci când ni le furnizaţi dumneavoastră, de exemplu atunci când completați formularul de contact sau când ne trimiteți e-mail-uri. Baza de date şi informaţiile dumneavoastră rămân la compania noastra si la gazda noastră de website. Datele dumneavoastră personale nu vor fi puse la dispoziţia terţilor în orice formă, de noi sau de către persoane instruite de noi.

 

Dreptul de a obţine informaţii

 

Aveți dreptul de a verifica şi corecta toate datele referitoare la persoana dumneavoastră stocate la noi, dacă în opinia dumneavoastră acestea sunt incorecte sau nu mai sunt actuale. Pentru aceasta este suficient să trimiteți un e-mail la adresa de e-mail de mai jos.

 

Persoană de contact

 

Dacă există probleme sau dacă aveţi orice întrebări sau idei, reprezentantul nostru care se ocupă de protecţia datelor este gata să vă ajute. Vă rugăm să-l contactați:

 

Frank Noack

 

Hüttenes-Albertus Chemische Werke GmbH

Wiesenstr. 23/64

40549 Düsseldorf / Germany

Tel: +49 211 5087-0

Fax: +49 211 500560

E-Mail: datenschutz@huettenes-albertus.com